×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  سه شنبه - ۳۰ مهر - ۱۳۹۸  
true
true
راهکار اصلی کاهش نمک نان ها/بازنگری در کیفیت گندم و آرد

The short URL of the present article is: http://salasnews.ir/zT0WA

سرپوش پزشکی – به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا رئیسی، در خصوص شوری نان ها به عنوان قوت بیشتر ایرانیان، اعلام کرد : یکی از راهکارهای تحقق پذیر برای کنترل و کاهش استفاده نمک، این هست که نمک مصرفی قوت بیشتر مردم کاهش پیدا کند. این مسئله راهکاری هست که در کشورهای جهان هم عملیاتی شده هست.

او ادامه داد: در کشور ما هم یکی از غذاهایی که استفاده زیادی دارد، نان هست. در این امتداد، یکی از برترین راهکارها، رفتن بسوی تولید نان های صنعتی است؛ چراکه در نان های صنعتی می توان کنترل بهتری بر میزان نمک مصرفی انجام داد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت اعلام کرد : متأسفانه در کشور ما نان های سنتی طرف دار زیادی دارد. این مسئله اشکال ندارد، ولی مشکل این جا هست که کنترل نمک در ایجاد نان های سنتی بسیار دشوار هست. از طرفی، به گفته صنف نانوایی ها، به نامطلوب بودن کیفیت آردها، مجبور به استفاده از نمک بیش تر برای فراوری خمیر نان هستند.

رئیسی گفت : در این زمینه نظارت ها و کنترل های فراوانی از سوی معاونت بهداشت و غذا و دارو انجام میشود . با نانوایی های متخلف برخورد شده و برخی از آن ها هم پلمپ شده اند. ولی این برخوردها، راهکار اصلی مسئله نیست، شاید راهکار اصلی کم شدن نمک در نان ها، بازبینی بر کیفیت گندم و آرد یا ایجاد نان های صنعتی است.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false